JBH2TsVjTX0cvgHzuQHpvcCayA1mvhG9Cgb0xBU6Fs93x3woxtGov3DhFtCqGXUpw3ThCcV2uQP3Kg94JMCqCXUaGNSaGNScJdrhCATjvAq9CgH1whDfvhLXv2rpwcCaTgfmvW1sxQrfJMDov256TRDpCd48wAZ0uWVeJMDHGNOaH0arSs0oHcUqFNYaFdKnGMUrws40CXYaGMUruXY0GW43HXKqGterGXKqHdw4GXG0Ss42CXUaGM0oHWUrFNZtFM40FNYnGM0rye0rHMUsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6NNY1CXYsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6Cc8+JW9hJdqpw3ThJai=Tambah Susu Badan dengan Pantas | 5 Sebab Kenapa Mesti Jus Mawar

“Jus Mawar Bantu saya Langsing dan Tambah Susu Badan”, ini 5 Sebab Kenapa Ia Mesti Dinikmati

by Siti

“Saya dah 12 hari minum jus mawar.. alhamdulillah sangat-sangat.. susu badan memang banyak sangat.. sampai sentiasa kena pam.. perut pun dah nampak kempis sedangkan saya bersalin czer.. dan luka jahitan dah pun kering..


Terima kasih sebab kenalkan jus mawar.. dan nanti saya nak repeat order lagi.. Jus Mawar memang dah bantu saya Langsing dan Tambah Susu Badan..


~ Testimoni Puan Norazura.


INI BERITA BAIK! Buat Ibu Berpantang yang mahu kembali langsing selepas bersalin dan mampu untuk hasilkan susu badan yang banyak untuk bayi tercinta, pastikan anda faham mengapa Jus Mawar adalah pilihan yang terbaik masa kini. Bukan lagi produk lain.


Mengapa saya cakap begitu?


Ini disebabkan ibu berpantang terutamanya yang pertama kali melahirkan anak pasti akan hadapi dua masalah berikut iaitu kurang penghasilan susu badan dan berat badan yang tidak dapat dikawal.


Mula-mula anda ingatkan masalah ini tidaklah terlalu memberi kesan dalam hidup anda, tetapi apabila sudah berlalu beberapa minggu dalam tempoh berpantang, barulah anda sedar rupa-rupanya anda SILAP!


Masa ni, keluhan sepertt, “Mengapa saya tak tahu sejak awal lagi?!!” mungkin sudah terlambat.


Jadi, jangan sesekali anda pandang remeh masalah penghasilan susu serta berat badan, ianya sangat perlu diatasi sejak awal tempoh berpantang. YA, sejak awal..


Oleh itu, kami kongsikan 5 sebab kenapa Jus Mawar ini mesti anda nikmati kurang 24 jam.


5 Sebab Kenapa Jus Mawar adalah yang TERBAIK

1 – Ramuan Dirumus Khas untuk Ibu Menyusu

Sebab pertama Jus Mawar sesuai diambil ketika berpantang ialah kerana Jus Mawar mengandungi ramuan-ramuan yang terbaik bagi ibu menyusu.


Jus Mawar dirumus dengan ekstrak halba yang mampu melancarkan pengeluaran susu ibu serta madu dan habatussauda yang terkenal berupaya menambahkan penghasilan susu ibu. Susu ibu yang terhasil selepas mengambil Jus Mawar juga menjadi lebih pekat dan mampu mengenyangkan bayi. Selain itu, Jus Mawar juga mengandungi manjakani, daun sirih dan mengkudu yang membantu ibu-ibu menjaga kesihatan dalaman selepas melahirkan anak.

2 – Tidak terhad untuk menambah susu badan sahaja

Sebab kedua Jus Mawar adalah produk terbaik bagi ibu menyusu semasa berpantang ialah kerana fungsi Jus Mawar tidak terhad kepada sekadar milkbooster biasa sahaja. Jus Mawar adalah khusus untuk diamalkan sepanjang tempoh berpantang. Di samping menambahkan kuantiti dan kualiti susu ibu,


Jus Mawar juga membersihkan dan menyuburkan rahim serta menyembuhkan luka bersalin sama ada secara semulajadi mahupun secara pembedahan. Selain itu, Jus Mawar juga membantu ibu-ibu untuk kembali langsing selepas bersalin.

3 – Kesan Positif dalam tempoh singkat

Sebab ketiga Jus Mawar adalah pilihan terbaik buat ibu dan bayi ialah kerana kesan positif yang dapat dilihat dalam tempoh yang singkat selepas mengamalkan Jus Mawar. Kebanyakan ibu menyusu yang mengamalkan Jus Mawar merasa kesan yang positif hanya selepas pengambilan 1 botol Jus Mawar sahaja!


Ada ibu yang memberikan testimoni kepada kami bahawa susu badan mereka terus bertambah dalam tempoh 7 hari selepas mengamalkan Jus Mawar. Ada pula yang mengambil tempoh 4 hari sahaja untuk merasai perbezaannya.


Keberkesanan produk ini bergantung kepada tahap metabolisma setiap ibu menyusu namun begitu tempoh 2 minggu adalah tempoh maksima untuk keberkesanan produk ini.

4 – Cara pengambilan sangat mudah

Sebab seterusnya Jus Mawar perlu diambil oleh ibu menyusu ketika berpantang adalah kerana cara pengambilan Jus Mawar sangat mudah. Jus Mawar boleh diminum terus tanpa perlu dibancuh dengan air. Rasanya yang masam-masam manis tidak meloyakan kerana mempunyai gabungan rasa madu, delima dan asam jawa.


Cara pengambilannya ialah 2 kali sehari iaitu 1 sudu sebelum sarapan dan 1 sudu sebelum tidur. Jus Mawar perlu disimpan di dalam peti sejuk. Rasa dingin jus ini yang masam-masam manis amat menyenangkan ibu yang sedang berpantang.

5 – Harga sangat berpatutan untuk pertama kali

Sebab terakhir Jus Mawar adalah milkbooster yang harus dinikmati oleh ibu menyusu adalah kerana harga Jus Mawar yang sangat berpatutan. Dengan bajet bawah RM100 untuk 1 botol Jus Mawar (250ml), ia adalah amat berpatutan jika hendak dibandingkan dengan pelbagai manfaat yang boleh didapati hasil mengamalkan produk ini. Ibu menyusu hanya perlu mengamalkan sekurang-kurangnya 2 botol Jus Mawar sahaja untuk sepanjang tempoh berpantang.


Dengan 5 sebab yang kami senaraikan, ibu-ibu menyusu yang sedang berpantang tidak perlu lagi berasa ragu-ragu untuk mencuba Jus Mawar ini. Dengan pelaburan tidak sampai pun RM200 (*dapatkan dengan harga promosi untuk lagi penjimatan), ibu-ibu boleh mendapatkan sekurang-kurangnya 3 manfaat dalam satu masa sepanjang tempoh berpantang.


Ini manfaat-manfaat yang anda akan perolehi,


(1) Menambahkan penghasilan susu ibu dan kualiti susu ibu,

(2) Menurunkan berat badan dan kembali langsing selepas bersalin serta

(3) membantu masalah dalaman ibu dalam tempoh berpantang.


 

Apa kata anda?

Persoalan kami, berminat ke untuk anda cuba hari ini? Cuba jawab YA ada TIDAK di ruangan komen dibawah.