JBH2TsVjTX0cvgHzuQHpvcCayA1mvhG9Cgb0xBU6Fs93x3woxtGov3DhFtCqGXUpw3ThCcV2uQP3Kg94JMCqCXUaGNSaGNScJdrhCATjvAq9CgH1whDfvhLXv2rpwcCaTgfmvW1sxQrfJMDov256TRDpCd48wAZ0uWVeJMDHGNOaH0arSs0oHcUqFNYaFdKnGMUrws40CXYaGMUruXY0GW43HXKqGterGXKqHdw4GXG0Ss42CXUaGM0oHWUrFNZtFM40FNYnGM0rye0rHMUsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6NNY1CXYsMXZdFM42CXUnGMUoHW0rCXZtFdKaGMUrCXZiGNLdFdSaGWUrFM40CXYnGRGnFdKnGM0rFNZ6Cc8+JW9hJdqpw3ThJai=Tambah Susu Badan dengan Pantas | Kisah 2 Makcik Susu Meriah dan Kembali Langsing

Susu Meriah dan Kembali Langsing, Kisah 2 Makcik Buat Kami Mahu Berkongsi Tentang Ini

by Siti

Seringkali kami mendengar keluhan ibu berpantang seperti ini, “Susu saya asyik sikit jer..” , “Setiap kali pam, susu cair la…” , “Alahai..baby ni kerap menangis sebab tak puas menyusu..” , “ Berat badan bertambah la pula, tak mcm baru-baru lepas kahwin dulu..”


Disebabkan terlalu banyak sangat keluhan dan masalah yang dikongsikan, kami mahu anda baca dahulu dua kisah makcik di bawah untuk berikan anda kekuatan dan inspirasi, rupanya masih ada jalan MUDAH dan PANTAS tanpa anda sedari.


Pastikan anda baca, fahami, dan paling kami suka apabila anda sudi untuk KONGSIKAN perkongsian ini kepada ramai ibu yang hadapi masalah yang sama seperti anda. OK?

Kisah 2 Makcik  - Susu Meriah dan Kembali Langsing

Puan Rahmah (Gembira tiada masalah kekurangan penghasilan susu)

Puan Rahmah baru sahaja melahirkan anak sulung. Semasa hamil, berat badannya bertambah sebanyak 20 kg. Beliau berasa rungsing jika berat badannya tidak kembali normal seperti sebelum kehamilan.


Suami Puan Rahmah membelikan satu produk Milkbooster untuk diamalkan beliau ketika berpantang. Puan Rahmah mengamalkan produk itu setiap hari selepas hari pertama melahirkan anak.


Puan Rahmah suka mengambil produk itu kerana produk itu tidak pahit dan mempunyai rasa masam-masam manis.


Dalam minggu yang pertama, Puan Rahmah mendapati susunya mula terhasil dengan banyak. Selepas menyusukan anak, beliau boleh mengepam susu pula untuk dijadikan stok susu perahan apabila beliau kembali bekerja nanti.


Setelah sebulan berpantang, Puan Rahmah mendapati berat badannya telah turun hampir 15 kg. Ramai rakan-rakan yang melawatnya memuji beliau kerana kelihatan segar dan sangat bermaya walaupun masih di dalam tempoh berpantang.


Setelah habis berpantang selama 44 hari, Puan Rahmah berasa badannya menjadi lebih ringan dan kembali langsing seperti di awal kehamilannya dulu.


Beliau juga berasa gembira kerana beliau tidak menghadapi masalah kekurangan penghasilan susu sepanjang tempoh berpantang itu.

Kisah Kedua - Puan Azura (Anak dapat tidur lena pada waktu malam)

Puan Azura telah mempunyai seorang anak dan sedang hamil anak yang kedua. Puan Azura pernah mengalami masalah kekurangan penghasilan susu selepas melahirkan anak sulungnya.


Ketika itu, beliau masih tidak mempunyai sebarang pengalaman. Bermacam-macam makanan yang dipercayai mampu menggalakkan penghasilan susu ibu telah diambil oleh Puan Azura hasil nasihat daripada orang sekeliling namun segala usaha beliau tidak menjadi.


Pada suatu hari, beliau terjumpa satu artikel mengenai sejenis Milkbooster yang boleh menambahkan penghasilan susu ibu.


Beliau amat tertarik dengan produk tersebut kerana produk itu bukan sahaja bertindak sebagai Milkbooster, malah boleh membantu untuk merampingkan badan dan merawat dalaman wanita ketika berpantang.


Puan Azura terus mendapatkan produk tersebut dan mengamalkannya setiap hari.


Setelah mengamalkan 1 botol produk tersebut, Puan Azura amat berpuas hati dengan hasil yang didapatinya. Beliau tidak lagi mengalami masalah kekurangan susu.


Anak beliau dapat tidur lena pada waktu malam kerana susu yang dihasilkan beliau adalah pekat dan mengenyangkan bayi.


Beliau juga menjadi lebih bertenaga dan beliau berjaya menurunkan berat badannya selepas melahirkan anak. Untuk bayi yang kedua ini, Puan Azura telah membuat keputusan untuk mengamalkan produk yang sama ketika berpantang seperti yang diamalkan semasa anaknya yang pertama dahulu.

Apa untuk anda pula?

Kedua-dua kisah yang dikongsi di atas mempunyai masalah-masalah yang biasa terjadi dalam kalangan ibu-ibu menyusu di Malaysia seperti anda. Walaupun terdapat banyak produk Milkbooster yang berada di pasaran, tetapi hanya ada beberapa produk sahaja yang boleh menyelesaikan pelbagai masalah ibu menyusu dalam masa yang sama.


Semua produk Milkbooster di pasaran dirumus KHAS bertujuan untuk membantu ibu menyusu mengatasi masalah berkaitan kuantiti dan kualiti susu ibu, tetapi JUS MAWAR satu-satunya minuman herba wanita yang mampu membantu memberikan lebih daripada biasa.

Jus Mawar BUKAN SAHAJA boleh menambahkan kepekatan susu ibu, tetapi juga boleh membantu ibu kembali langsing selepas bersalin. Selain itu, Jus Mawar juga bertindak membersihkan dan menyuburkan rahim serta menyembuhkan luka dalaman akibat bersalin.


Jus Mawar mempunyai kandungan-kandungan yang bagus untuk diamalkan semasa tempoh berpantang seperti ekstrak halba, madu, habatussauda, delima, mengkudu, manjakani, daun sirih dan asam jawa.

Oleh itu, jika ibu-ibu menyusu berdepan dengan kisah-kisah yang digambarkan di atas, pilihan yang bijak adalah untuk mencuba mengambil 2 sudu besar Jus Mawar pagi dan petang kerana ia dapat membantu ibu-ibu untuk menyelesaikan segala masalah dan dilema yang dihadapi khususnya selepas melahirkan anak.


'Result’ yang memuaskan yang terdapat di dalam kisah di atas yang adalah ‘result’ yang akan ibu-ibu menyusu dapati selepas mengamalkan JUS MAWAR. InsyaaAllah.

Berminat?

Adakah anda berminat untuk mencuba JUS MAWAR hari ini? Sila komen YA dan mengapa anda mahu cuba di ruangan komen di bawah.